Hypo Tuotto -tili antaa huipputuottoa määräaikaistalletukselle

Hypo tuo nyt henkilöasiakkaille tarjolle turvallisen määräaikaistalletuksen. Hypo Tuotto on 6, 12 tai 24 kuukauden määräaikainen tilitalletus, jossa rahat raksuttavat vakaata ja turvallista tuottoa. Asiakkaat voivat panna käyttelytileilleen kertyneet säästöt töihin luottavaisesti, sillä Hypo Tuotossa varat ovat suomalaisen talletussuojan piirissä.

Suomalaiset kotitaloudet pitävät käytännössä nollakorkoisilla käyttelytileillä yli 100:aa miljardia euroa. Summa on niin suuri, että se vastaa noin kolmannesta suomalaisesta asuntovarallisuudesta. Asumiseen olemme valmiita panemaan rahaa, mutta talletuksissa on turha tavoitella nollaa.

Erilaisia sijoitustuotteita tarjotaan yleisesti vaihtoehtoina tilisäästämiselle. Niiden tuottoja markkinoidaan ja lasketaan todennäköisin tuotto-odotuksin, joten mukana on sijoittamisen epävarmuus yhdessä pääoman menettämisen riskin kanssa. Monet ihmiset haluavat kuitenkin pelata varman päälle ja sen vuoksi varoja pidetään ns. varmassa paikassa eli käyttelytileillä. Hypo Tuotto -määräaikaistalletusten tuotto sovitaan kuitenkin etukäteen ja se on aivan varmaa tuottoa.

Määräaikaistilien kiinteiksi koroiksi voimme tällä hetkellä tarjota:

  • 6 kk   1,3%
  • 12 kk 1,9%
  • 24kk  2,0%

Avaa Hypo Tuotto -tilitalletus tästä linkistä –>.

On viisasta hallinnoida omaa taloutta monipuolisesti. Monille ihmisille oma koti on ylivoimaisesti yleisin investointi sekä suurin omaisuuserä. Lainan maksaminen säännöllisesti on fiksua säästämistä, tuttua hypolaista jälkikäteissäästämistä. Asuntolainan rinnalla tilitalletukset vakauttavat oman talouden tasapainoa. Likvidiä varallisuutta on järkevää pitää tilillä, josta varat saa nopeasti käyttöön. Hypo Tuotto tarjoaa kuitenkin turvallisen korkotuoton sellaisille rahoille, jotka voit sitoa tuottamaan sovitusti ja sovituksi määräajaksi.

Kirjoittaja on Hypon asuntorahoitusjohtaja