Hypo Jemma

Tuottoisa ja vaivaton tapa säästää

Hypon talletustili on taas
Hypo Jemma

On aika palauttaa vanha nimi sille kuuluvalle paikalleen: otamme jälleen käyttöön Hypo Jemman. Jatkossa kutsumme talletustiläimme siis Hypo Jemmaksi, mutta mikään muu ei muutu.

Hypo Jemma sopii erinomaisesti jatkuvaan säästämiseen ja syrjään pantujen eurojen parkkipaikaksi. Hypo on ollut suomalaisen rahan koti vuodesta 1860 ja olemme sitä jatkossakin.

Säästäminen on kunniassaan, joten teemme asiakkaille kaiken helpoksi ja edulliseksi: Talletusten määrää ja varojen nostamista ei ole rajoitettu. Korko lasketaan päiväsaldon mukaan, eikä tilistä peritä kuluja.

Voit avata tilin ja tehdä ensitalletuksen onnistuu muutamassa minuutissa yhdelle täysikäiselle tilinomistajalle klikkaamalla tästä -->. Voit painaa myös Talletusnappia etusivullamme.

Korkomme henkilöasiakkaille jopa 0,70 % *)

Hypo Jemma on turvallinen säästämisen erikoistili ja kuuluu suomalaisen talletussuojan piiriin. Tilillä olevat varat ovat vapaasti asiakkaiden käytettävissä, mutta tiliin ei voi liittää maksuaika- tai luottokortteja. Sen sijaan säästötilin avulla voit kartuttaa vaivattomasti ja tuottoisasti vararahastoa esimerkiksi lomamatkaa tai remonttia varten tekemällä sinne säännöllisesti lisätalletuksia.

Lue Säästäjän ABC ja pääset sisälle säännöllisen säästämisen maailmaan.

Kun haluat nostaa varojasi, teet sen helpoimmin lähettämällä nostosta meille viestin Hypon mobiilipankin kautta tai suojatulla asiakasviestillä. Voit myös soittaa Hypon asiakaspalveluun 09 228 361. Puhelun aikana turvallisen asioinnin varmistamiseksi tunnistamme ja todennamme sinut.

Korkoehto

Hypo Jemma -tili avataan Suomen AsuntoHypoPankki Oy:öön. Tili kuuluu suomalaisen talletussuojajärjestelmän piiriin.

*) korkoehto: Hypo Prime (0,50 % 7.10.2022 alkaen) + 0,20 %, kokonaiskorko 0,70 %

Talletustilimme eivät ole maksupalvelulain tarkoittamia maksutilejä, joten talletusasiakkaamme ei voi käynnistää talletustiliin kohdistuvaa maksupalvelulain tarkoittamaa maksutapahtumaa maksutoimeksiantopalvelun tarjoajan välityksellä eikä sallia maksupalvelulain tarkoittamaa pääsyä tilitietoihin tilitietopalveluiden tarjoajalle.

Yritys- ja yhteisöasiakkaiden erillistarjoukset

Yritys- ja yhteisöasiakkaamme voivat ottaa yhteyttä ja kysyä erillistarjousta talletustilistä lähettämällä meille sähköpostia hypo@hypo.fi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Yritysten nostopyynnöt pyydämme aina lähettämään meille suojatulla asiakasviestillä.

Yrityksen/yhteisön tilin avaamiseen tarvittavat asiakirjat

Yrityksen/yhteisön tuntemistietolomake

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Kokenut asiantuntija hoiti asiani ilman turhia mutkia. Tavallisissa pankeissa tuputettiin kaikenlaista turhaa, vaikka tiedän tarpeeni riittävän tarkasti.

Hypon asiakas

Tutustu myös näihin

Hypo ASP-tili

Hypo ASP -tili (asuntosäästöpalkkio) on ensimmäinen askel kohti omaa asuntoa. Hypon asuntomarkkinoiden asiantuntijat laativat Sinulle säästämissuunnitelman.

Lue lisää ASP-tilistä

Asuntolaina

Hypon asiantuntijat räätälöivät juuri Sinulle sopivan ja turvallisen asuntolainan oman kodin ostoa tai asunnon vaihtoa varten.

Lue lisää asuntolainasta