Hypo Jemma -talletustili

Korko henkilöasiakkaille 1,70 %

Jatkuvaan säästämiseen

Hypo Jemma sopii erinomaisesti jatkuvaan säästämiseen. Tilin avaaminen ja ensitalletuksen tekeminen onnistuu muutamassa minuutissa, kun tili avataan yhdelle täysikäiselle tilinomistajalle.

Hypo Jemma tarkemmin

  • Tilin korko on Hypo Prime + 0,20 % (yhteensä 1,70 %, kun Hypo Prime 1,50 % 15.6.2023 alkaen)
  • Korko lasketaan päiväsaldon mukaan
  • Tilillä olevat varat ovat vapaasti asiakkaan käytettävissä. Talletusten määrää ja varojen nostamista ei ole rajoitettu
  • Tilin avaaminen on maksutonta

Kun haluat nostaa varojasi, teet sen helpoimmin lähettämällä meille nostopyynnön Hypon mobiilipankin kautta tai suojatulla asiakasviestillä. Voit myös soittaa Hypon asiakaspalveluun
09 228 361. Puhelun aikana turvallisen asioinnin varmistamiseksi tunnistamme sinut ja todennamme henkilöllisyytesi. Yli 50 000 euron nostoista pyydämme ilmoittamaan kolme pankkipäivää ennen nostoa.

 

Säästäjän ABC – Onko minulla varaa olla säästämättä?

Lue pääekonomistimme Juho Keskisen mietteitä säästämisestä tästä linkistä-->.

 

Maksuliikenne tapahtuu Suomen Asuntohypopankki Oy:n pankkitilin kautta. Esimerkki talletustilille tehtävän talletuksen tiedoista:

Saaja: Suomen Asuntohypopankki Oy
Tili: FI47 1660 3000 0635 14
Viite: Henkilökohtainen viitenumero, jonka saat tilinavauksen yhteydessä

Talletustili avataan Hypo-konserniin kuuluvaan Suomen Asuntohypopankki Oy:öön. Tili kuuluu suomalaisen talletussuojajärjestelmän piiriin.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Kokenut asiantuntija hoiti asiani ilman turhia mutkia. Tavallisissa pankeissa tuputettiin kaikenlaista turhaa, vaikka tiedän tarpeeni riittävän tarkasti.

Hypon asiakas

Tutustu myös näihin

Hypo ASP-tili

Ota askel kohti omaa kotia.
Olemme tukenasi ensimmäisen oman asunnon hankinnassa.

Lue lisää ja avaa tili

Asuntolaina

Hypon asiantuntijat räätälöivät juuri sinulle sopivan ja turvallisen asuntolainan oman kodin ostoa tai asunnon vaihtoa varten.

Lue lisää asuntolainasta