Hypo Talletustili

Tuottoisa ja vaivaton tapa säästää

Tuottava ja turvallinen säästämisen erikoistili

Hypo Talletustili sopii jatkuvaan säästämiseen. Talletusten määrää ja varojen nostamista ei ole rajoitettu. Korko lasketaan päiväsaldon mukaan, eikä tilistä peritä kuluja.

Hypo Talletustili on säästämisen erikoistili. Varat ovat vapaasti käytettävissä, mutta tiliin ei voi liittää maksuaika- tai luottokortteja. Hypo Talletustilin avulla voit kartuttaa vaivattomasti ja tuottoisasti vararahastoa esimerkiksi lomamatkaa tai remonttia varten.

Nostopyynnön voit tehdä soittamalla Hypon asiakaspalveluun 09 228 361, jossa turvallisen asioinnin varmistamiseksi tunnistamme ja todennamme sinut. Nostopyynnön teet myös helposti lähettämällä meille viestin Hypon mobiilipankista tai tai suojatulla asiakasviestillä.

Lue Säästäjän ABC ja pääset sisälle säännöllisen säästämisen maailmaan.

Talletustilimme eivät ole maksupalvelulain tarkoittamia maksutilejä, joten talletusasiakkaamme ei voi käynnistää talletustiliin kohdistuvaa maksupalvelulain tarkoittamaa maksutapahtumaa maksutoimeksiantopalvelun tarjoajan välityksellä eikä sallia maksupalvelulain tarkoittamaa pääsyä tilitietoihin tilitietopalveluiden tarjoajalle.

Korkomme henkilöasiakkaille jopa 0,25 %*.

Hypon laina-asiakkaat voivat käyttää Hypo Talletustiliä myös lainansa hoitotilinä.

Tili avataan Suomen AsuntoHypoPankki Oy:öön. Hypo Talletustili kuuluu suomalaisen talletussuojajärjestelmän piiriin.

*   korkoehto Hypo Prime (0,05 % 16.11.2020 alkaen) + 0,20 %, kokonaiskorko 0,25 %

Yritys- ja yhteisöasiakkaat:

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta talletustilistä lähettämällä meille sähköpostia hypo@hypo.fi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Yrityksen/yhteisön tilin avaamiseen tarvittavat asiakirjat

Yrityksen/yhteisön tuntemistietolomake

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Kokenut asiantuntija hoiti asiani ilman turhia mutkia. Tavallisissa pankeissa tuputettiin kaikenlaista turhaa, vaikka tiedän tarpeeni riittävän tarkasti.

Hypon asiakas

Tutustu myös näihin

Hypo ASP-tili

Hypo ASP -tili (asuntosäästöpalkkio) on ensimmäinen askel kohti omaa asuntoa. Hypon asuntomarkkinoiden asiantuntijat laativat Sinulle säästämissuunnitelman.

Lue lisää ASP-tilistä

Asuntolaina

Hypon asiantuntijat räätälöivät juuri Sinulle sopivan ja turvallisen asuntolainan oman kodin ostoa tai asunnon vaihtoa varten.

Lue lisää asuntolainasta