Hypo Baby

Asuntosäästäjäksi pienestä pitäen

Hypo Baby

Arvokas sijoitus tulevaisuuteen

Hypo Baby -tili on ainutlaatuinen vauvakansalaisen oma asuntosäästötuote. Sen avulla isovanhemmat, kummit ja muut sukulaiset voivat antaa lapselle erityisen arvokkaan lahjan – pesämunan ikioman asunnon hankkimista varten.

Hypo Baby -tili avataan lapsen nimiin lahjoitustarkoituksessa ja sen voivat avata esimerkiksi isovanhemmat tai kummit.  Tilille voivat säästää kaikki läheiset, jotka haluavat olla mukana tukemassa lapsen asuntounelman rakentamista. Hypo Baby -tilissä on säästämiseen kannustava korkoehto Hypo Prime + 0,50 % (yhteensä 0,55 %, kun Hypo Prime 0,05 % 16.11.2020 alkaen). Säännöllisesti jatkuva, kuukausittainen tallettaminen palkitaan joka neljäs vuosi Hypo Bonus-lisäkorolla. Talletuksen avausta seuranneiden jokaisen 36 kalenterikuukauden jakson jälkeen tilin korkoehto on 12 kuukauden ajan 0,25 % tilisopimuksen mukaista korkoehtoa parempi, jos tilille on kunkin näiden 48 kalenterikuukauden aikana tehty talletus.

Kun lapsi täyttää 18-vuotta, hän voi jatkaa varojen tallettamista avattavalle ASP-tilille. Silloin Hypo Baby -asiakkaan matka ensimmäiseen omaan asuntoon on jo pitkällä, vaikka taival nuoren näkökulmasta vasta alkaa.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Hypo Baby -tilille mummit ja vaarit tai muut läheiset voivat säästää kuukausittain haluamansa summan.

Hypon asiakas

Tutustu myös näihin

Hypo Teini

Aloita asuntosäästäminen jo ennen täysi-ikäisyyttä. Hypo Teini -asiakkaan tie ensimmäiseen omaan asuntoon käy nopeasti ja vaivattomasti.

Lue lisää Hypo Teinistä

Talletustili

Hypon talletustili on säästämisen erikoistili. Sen avulla voit kartuttaa vararahastoasi tuottoisasti ja vaivattomasti.

Lue lisää talletustilistä