Hypo Baby

Asuntosäästäjäksi pienestä pitäen

Hypo Baby

Arvokas sijoitus tulevaisuuteen

Hypo Baby -tili on ainutlaatuinen vauvakansalaisen oma asuntosäästötuote. Sen avulla isovanhemmat, kummit ja muut sukulaiset voivat antaa lapselle erityisen arvokkaan lahjan – pesämunan ikioman asunnon hankkimista varten.

Hypo Baby -tili avataan lapsen nimiin lahjoitustarkoituksessa ja sen voivat avata esimerkiksi isovanhemmat tai kummit.  Tilille voivat säästää kaikki läheiset, jotka haluavat olla mukana tukemassa lapsen asuntounelman rakentamista. Hypo Baby -tilissä on säästämiseen kannustava korkoehto Hypo Prime + 0,50 % (yhteensä 0,55 %, kun Hypo Prime 0,05 % 16.11.2020 alkaen). Säännöllisesti jatkuva, kuukausittainen tallettaminen palkitaan joka neljäs vuosi Hypo Bonus-lisäkorolla. Talletuksen avausta seuranneiden jokaisen 36 kalenterikuukauden jakson jälkeen tilin korkoehto on 12 kuukauden ajan 0,25 % tilisopimuksen mukaista korkoehtoa parempi, jos tilille on kunkin näiden 48 kalenterikuukauden aikana tehty talletus.

Kun lapsi täyttää 18-vuotta, hän voi jatkaa varojen tallettamista avattavalle ASP-tilille. Silloin Hypo Baby -asiakkaan matka ensimmäiseen omaan asuntoon on jo pitkällä, vaikka taival nuoren näkökulmasta vasta alkaa.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Hypo Baby -tilille mummit ja vaarit tai muut läheiset voivat säästää kuukausittain haluamansa summan.

Hypon asiakas

Tutustu myös näihin

Hypo Teini

Aloita asuntosäästäminen jo ennen täysi-ikäisyyttä. Hypo Teini -asiakkaan tie ensimmäiseen omaan asuntoon käy nopeasti ja vaivattomasti.

Lue lisää Hypo Teinistä

Talletustili

Hypon talletustili on säästämisen erikoistili. Sen avulla voit kartuttaa vararahastoasi tuottoisasti ja vaivattomasti.

Lue lisää talletustilistä

Hypo MasterCard

Hypo MasterCard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti, jolla maksat sekä pienet että suuret ostokset turvallisesti ympäri maailmaa.

Lue lisää Hypo MasterCardista