Hypo ASP -tili

Askel kohti omaa asuntoa

Hypo ASP -tili

Säästämällä kohti ensiasuntoa

Hypo ASP-tili eli asuntosäästöpalkkiotili on askel kohti omaa kotia. Olemme tukenasi ensimmäisen oman asunnon hankinnassa.

ASP-säästämisen voit aloittaa, jos olet 15 – 44 -vuotias, ja säästät ensiasuntoon. Tee ASP-säästämissuunnitelma kanssamme. Kun olet säästänyt vähintään 10 % asunnon hinnasta, voit saada edullisen ASP-lainan.

ASP-tilille säästämisen hyödyt

  • Talletuskorko 1 %
  • Lisäkorko 4 %, kun olet saavuttanut talletustavoitteesi ja tehnyt asuntokaupat. Lisäkorkoa maksetaan tallettamisen aloittamisvuodelta ja viideltä seuraavalta kalenterivuodelta.
  • Korot ovat verovapaita, kun talletusehdot täyttyvät
  • ASP-lainaan ei tarvita hankittavan asunnon ja valtiontakauksen lisäksi muita vakuuksia. ASP-lainaan voit saada valtion korkotukea. Tietoja ASP-lainan ehdoista löydät täältä: Hypon ASP-laina

Edellytykset

  • Et ole aiemmin omistanut asuntoa
  • Säästösumma on 150 – 4 500 euroa, jotka tulee tallettaa tilille vähintään kahdeksan vuosineljänneksen aikana
  • 15 – 17 -vuotias voi aloittaa ASP-säästämisen omalla työllä ansaituilla varoilla
  • Tarvitsetko lisätietoa? Voit aina olla yhteydessä meihin. Lisäksi löydät tietoa ASP-tilille säästämisestä esimerkiksi Valtionkonttorin sivuilta. https://www.valtiokonttori.fi/palvelut/rahoitus-ja-lainapalvelut/asp-saastaminen-ja-asp-laina/

ASP-tili avataan Hypo-konserniin kuuluvaan Suomen Asuntohypopankki Oy:öön. Tili kuuluu suomalaisen talletussuojajärjestelmän piiriin.

 

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Palvelu oli erittäin ystävällistä niin puhelinkeskustelussa kuin sähköpostinkin välityksellä. Kaikki hoitui hyvin mutkattomasti ja kiitettävästi.

Hypon asiakas

Tutustu myös näihin

ASP-laina

ASP-lainajärjestelmä on tuettu tapa kohti ensimmäistä asuntokauppaa. Saat meiltä asiantuntevat neuvot kaikkiin yksityiskohtiin.

Lue lisää ASP-lainasta

Asuntolaina

Hypon asiantuntijat räätälöivät juuri sinulle sopivan ja turvallisen asuntolainan oman kodin ostoa tai asunnon vaihtoa varten.

Lue lisää asuntolainasta