HYPON ASUNTOLAINA

Kerro meille asuntohaaveesi. Tehdään siitä yhdessä totta.

 

Asuntolaina Hyposta

Kerro meille haaveesi ja ajatuksesi, kun suunnittelet asunnon ostamista tai vaihtamista. Hypon asuntorahoittamisen asiantuntijat auttavat Sinua uuden kotisi ostoon liittyvissä asioissa, olitpa sitten ensikertalainen tai asuntokauppoja jo aiemminkin tehnyt.

Käymme kanssasi läpi asunnon hankinnassa huomioitavia ja mieltäsi askarruttavia seikkoja sekä rahoitukseen liittyviä vaihtoehtoja. Laadimme rahoituslaskelmat ja räätälöimme juuri Sinulle sopivan ja turvallisen rahoitusratkaisun. Kyse on elämäsi tärkeimmästä hankinnasta.

Lainan vakuudeksi tarjottavan kohteen tulee sijaita pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa), Uudellamaalla, Tampereen, Lahden, Hämeenlinnan, Oulun, Turun, Jyväskylän tai Kuopion kaupungin alueella. Rahoitamme yksityishenkilöiden rakentamishankkeita valikoivasti ja turvaavasti käymällä läpi jokaisen tapauksen yksityiskohtaisesti.

Asuntolaina Hyposta onnistuu vaivattomasta ilman tilipankin vaihtoa ja pankkiasioinnin keskittämistä, sillä ainoana asuntorahoittamisen erityistoimijana keskitymme vain olennaiseen – Sinun asumiseesi!

Asumisoikeusasunnon hankinta

Myös asumisoikeusasunto on mahdollista hankkia asuntolainalla.

Asumisoikeussopimus käy asuntolainan vakuudeksi enintään 80 prosenttiin asti, laskettuna alkuperäisestä asumisoikeusmaksusta. Sinulla tulee olla omia säästöjä vähintään 20 prosenttia alkuperäisestä asumisoikeusmaksusta sekä lisäksi indeksikorotuksen ja muutostöiden osuus.

 


Koronavirus ja oman talouden kartoitus

Koronavirus iskee yhteiskunnan rakenteisiin ennen näkemättömällä tavalla. Se aiheuttaa suurta hätää ja huolta perheissä, eikä vähiten taloustilannetta uhkaavien irtisanomisten ja lomautusten vuoksi. Tässä muutama käytännön vinkki talouden hallintaan. Asuntolainan säännöllinen lyhentäminen on perheelle paras tapa tasapainottaa taloustilannetta myös jatkossa, mutta ongelmien iskiessä yhteydenotto pankkiin antaa vaihtoehtoja.

Toimi itse ja suunnittele

Oman taloustilanteen kanssa kannattaa olla rehellinen ja avoin. Miettikää, suunnitelkaa ja kartoittakaa, millaiset ovat perheenne tulot ja menot nyt sekä silloin, jos tilanne muuttuu.
Taloustilanteen kartoituksessa voitte käyttää apuna esimerkiksi Hypon Asuntolainalaskuria   tai Hypon Rahoitussuunnitelmaa .
Asuntolainan lyhennysvapaat toimivat äkillisessä shokkitilanteessa, jollainen koronaviruksen aiheuttama shokki on. Jos perheenne taloustilanne järkkyy koronaviruksen vuoksi, ottakaa yhteyttä meihin – helpoiten Hypon mobiilipankin tai sähköisen asiakasviestin kautta.

Missä voitte säästää tai vähentää menoja?

Poikkeuksellisissa oloissa on hyvä miettiä avoimesti omia menoja. Kannattaa ajatella tarkasti erityisesti säännöllisesti toistuvia menoja ja jos mahdollista, vähentää niitä.
On hyvä miettiä myös sitä, millä tavoin voi kartuttaa säästöjä. Aiemmat säästöpuskurit voivat auttaa tässä ja nyt, mutta viimeistään tässä tilanteessa on syytä alkaa säännöllinen säästäminen, jos siihen vain on mahdollisuuksia. Pienetkin kuukausisummat voivat kasvaa merkittäviksi ajan mittaan.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Hypon asiakaspalvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä. Asiantuntijanne tiesi mistä puhui, ymmärsi asiakkaan ongelman ja osasi tulla kysymyksiimme 'vastaan'.

Hypon asiakas

Tutustu myös näihin

ASP-laina

ASP-lainajärjestelmä on tuettu tapa kohti ensimmäistä asuntokauppaa. Kysy meiltä asiantuntevat neuvot, käydään asia yhdessä läpi.

Lue lisää ASP-lainasta

Taloyhtiölainat

Hypo tarjoaa taloyhtiöille monipuolista rahoitusta joustavasti ja vaivattomasti. Otamme aina huomioon taloyhtiöiden ja osakkaiden yksilölliset tarpeet.

Lue lisää taloyhtiölainasta

Mobiilipankki

Mobiilipankin avulla näet lainojesi, talletuksesi ja asuntovarallisuutesi tilanteen helposti ja turvallisesti. Mobiilipankissa voit myös viestiä kanssamme ja tehdä asiakkuuteesi liittyviä toimeksiantoja.

Tutustu Mobiilipankkiin