Tuottava ja turvallinen säästämisen erikoistili

Hypo Talletustili sopii jatkuvaan säästämiseen. Talletusten määrää ja varojen nostamista ei ole rajoitettu. Korko lasketaan päiväsaldon mukaan, eikä tilistä peritä kuluja.

Henkilöasiakkaana avaat tilin ja teet ensitalletuksen helposti muutamassa minuutissa Hypon Talletusnapin > kautta yhdelle täysikäiselle tilinomistajalle. Ensitalletuksesi jälkeen saat meiltä tilinavausilmoituksen/tilisiirtolomakkeen, jonka avulla voit tehdä lisätalletuksia tilille.

Hypo Talletustili on säästämisen erikoistili. Varat ovat vapaasti käytettävissä, mutta tiliin ei voi liittää maksuaika- tai luottokortteja. Hypo Talletustilin avulla voit kartuttaa vaivattomasti ja tuottoisasti vararahastoa esimerkiksi lomamatkaa tai remonttia varten.

Nostopyynnön voit tehdä soittamalla Hypon puhelinpankkiin
09 228 361 ma–to klo 9–17.30, pe klo 9–16, jossa turvallisen asioinnin varmistamiseksi tunnistamme ja todennamme sinut. Nostoista voit myös ilmoittaa verkkopankin “Lähetä viesti konttoriin” toiminnolla tai kätevästi turvatun asiakasviestin avulla klikkaamalla tästä >.

Lue Säästäjän ABC > ja pääset sisälle säännöllisen säästämisen maailmaan.

Talletustilimme eivät ole maksupalvelulain tarkoittamia maksutilejä, joten talletusasiakkaamme ei voi käynnistää talletustiliin kohdistuvaa maksupalvelulain tarkoittamaa maksutapahtumaa maksutoimeksiantopalvelun tarjoajan välityksellä eikä sallia maksupalvelulain tarkoittamaa pääsyä tilitietoihin tilitietopalveluiden tarjoajalle.

Korkomme henkilöasiakkaille jopa 0,30 %*, yrityksille ja yhteisöille 0,10 %**.

Hypon laina-asiakkaat voivat käyttää Hypo Talletustiliä myös lainansa hoitotilinä.

Tili avataan Suomen AsuntoHypoPankki Oy:öön. Hypo Talletustili kuuluu suomalaisen talletussuojajärjestelmän piiriin.

*   korkoehto Hypo Prime (0,10 % 1.10.2019 alkaen) + 0,20 %, kokonaiskorko 0,30 %
** korkoehto Hypo Prime (0,10 % 1.10.2019 alkaen) + 0,00 %, kokonaiskorko 0,10 %

Talletustili yritykselle ja yhteisölle:

Täytä talletushakemus tästä tai lähetä meille sähköpostia hypo@hypo.fi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Yrityksen/yhteisön tilin avaamiseen tarvittavat asiakirjat >

Yrityksen/yhteisön tuntemistietolomake >

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!
 

Kokenut asiantuntija hoiti asiani ilman turhia mutkia. Tavallisissa pankeissa tuputettiin kaikenlaista turhaa, vaikka tiedän tarpeeni riittävän tarkasti.

Hypon asiakas
 

Tutustu myös näihin

ASP-tili

Ota ensimmäinen askel kohti omaa asuntoa. Hypon asiantuntijat laativat Sinulle säästämissuunnitelman ja ovat tukena ensimmäisen oman asunnon hankinnassa.

Hypo MasterCard

Hypo MasterCard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti, jolla maksat sekä pienet että suuret ostokset turvallisesti ympäri maailmaa. Kortin käyttöönotto on myös helppoa sillä siihen voi valita oman PIN -koodin.

Asuntolaina

Hypon asiantuntijat räätälöivät juuri Sinulle sopivan ja turvallisen asuntolainan.