Tuottava ja turvallinen säästämisen erikoistili

Hypo Talletustili sopii jatkuvaan säästämiseen. Talletusten määrää ja varojen nostamista ei ole rajoitettu. Korko lasketaan päiväsaldon mukaan, eikä tilistä peritä kuluja.

Henkilöasiakkaana avaat tilin ja teet ensitalletuksen helposti muutamassa minuutissa Hypon Talletusnapin > kautta yhdelle täysikäiselle tilinomistajalle.

Hypo Talletustili on säästämisen erikoistili. Varat ovat vapaasti käytettävissä, mutta tiliin ei voi liittää maksuaika- tai luottokortteja. Hypo Talletustilin avulla voit kartuttaa vaivattomasti ja tuottoisasti vararahastoa esimerkiksi lomamatkaa tai remonttia varten.

Nostopyynnön voit tehdä soittamalla Hypon puhelinpankkiin
09 228 361 ma–to klo 9–17.30, pe klo 9–16, jossa turvallisen asioinnin varmistamiseksi tunnistamme ja todennamme sinut. Nostoista voit myös ilmoittaa verkkopankin “Lähetä viesti konttoriin” toiminnolla tai kätevästi turvatun asiakasviestin avulla klikkaamalla tästä >.

Lue Säästäjän ABC > ja pääset sisälle säännöllisen säästämisen maailmaan.

Korkomme henkilöasiakkaille jopa 0,50 %*, yrityksille ja yhteisöille 0,30 %**.

Hypon laina-asiakkaat voivat käyttää Hypo Talletustiliä myös lainansa hoitotilinä, jolloin lainanhoidon kustannukset ovat pienemmät kuin palkkatiliä käytettäessä.

Tili avataan Suomen AsuntoHypoPankki Oy:öön. Hypo Talletustili kuuluu suomalaisen talletussuojajärjestelmän piiriin.

*   korkoehto Hypo Prime 0,30 % (6.3.2017) + 0,20 %, kokonaiskorko 0,50 %
** korkoehto Hypo Prime 0,30 % (6.3.2017) + 0,00 %, kokonaiskorko 0,30 %

Yrityksen/yhteisön tilin avaamiseen tarvittavat asiakirjat >

Yrityksen/yhteisön tuntemistietolomake >