Asuntolaina Hyposta

Parempaan asumiseen. Turvallisesti.

Kerro meille haaveesi ja ajatuksesi, kun suunnittelet asunnon ostamista tai vaihtamista. Hypon asuntorahoittamisen asiantuntijat auttavat Sinua uuden kotisi ostoon liittyvissä asioissa, olitpa sitten ensikertalainen tai asuntokauppoja jo aiemminkin tehnyt.

Käymme kanssasi läpi asunnon hankinnassa huomioitavia ja mieltäsi askarruttavia seikkoja sekä rahoitukseen liittyviä vaihtoehtoja. Laadimme rahoituslaskelmat ja räätälöimme juuri Sinulle sopivan ja turvallisen rahoitusratkaisun. Kyse on elämäsi tärkeimmästä hankinnasta.

Lainan vakuudeksi tarjottavan kohteen tulee sijaita pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa), Uudellamaalla, Tampereen, Lahden, Hämeenlinnan, Oulun, Turun, Jyväskylän tai Kuopion kaupungin alueella.

Rahoitamme yksityishenkilöiden rakentamishankkeita valikoivasti ja turvaavasti käymällä läpi jokaisen tapauksen yksityiskohtaisesti.

Asuntolaina Hyposta onnistuu vaivattomasta ilman tilipankin vaihtoa ja pankkiasioinnin keskittämistä, sillä ainoana asuntorahoittamisen erityistoimijana keskitymme vain olennaiseen – Sinun asumiseesi!

Asumisoikeusasunnon hankinta

Myös asumisoikeusasunto on mahdollista hankkia asuntolainalla. Asumisoikeussopimus käy asuntolainan vakuudeksi enintään 80 prosenttiin asti, laskettuna alkuperäisestä asumisoikeusmaksusta. Sinulla tulee olla omia säästöjä vähintään 20 prosenttia alkuperäisestä asumisoikeusmaksusta sekä lisäksi indeksikorotuksen ja muutostöiden osuus.