Henkilöturva

Henkilöturva Hypon asiakkaille

Taloudellista turvaa vastoinkäymisten varalle

Hypon asiakkaana voit nyt hankkia taloudellista turvaa odottamattomien vastoinkäymisten varalle. Henkilöturva auttaa sinua ja perhettäsi turvaamaan tulotason ja esimerkiksi lainan hoitamisen myös silloin, kun asiat eivät suju toivotulla tavalla.

Talouden turvaaminen on osa arkielämän ajattelua pitkälle eteenpäin. Erityisesti epävarmoina aikoina on syytä miettiä, miten normaali arki muuttuu, jos esimerkiksi sairastut niin vakavasti, ettet voi tehdä töitä.

Henkilöturvan voit ottaa työkyvyttömyyden, vakavan sairauden ja kuoleman varalta. Turvan taso voidaan räätälöidä juuri sinun ja omaistesi elämäntilanteen mukaiseksi. Voit myös määrätä edunsaajan tai -saajat.

Henkilöturvan voit ottaa niin Hypon laina- kuin tiliasiakkaanakin. Aktia Henkilöturvan myöntää Aktia Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Suomen Hypoteekkiyhdistys toimii. Tutustu huolellisesti vakuutuksen tuotetietoihin ja vakuutusehtoihin.

Lue lisää

Aktia Henkilöturva on asuntolainasta erillinen vakuutus. Se ei ole lainaturva.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Hypon asiakaspalvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä. Asiantuntijanne tiesi mistä puhui, ymmärsi asiakkaan ongelman ja osasi tulla kysymyksiimme 'vastaan'.

Hypon asiakas

Tutustu myös näihin

Asuntolaina

Hypon asiantuntijat räätälöivät juuri sinulle sopivan ja turvallisen asuntolainan oman kodin ostoa tai asunnon vaihtoa varten.

Lue lisää asuntolainasta

Talletustili Hypo Jemma

Hypo Jemma sopii erinomaisesti jatkuvaan säästämiseen.
Tilin varat ovat tarvittaessa käytettävissäsi.

Lue lisää ja avaa tili

ASP-laina

ASP-lainajärjestelmä on tuettu tapa kohti ensimmäistä asuntokauppaa. Saat meiltä asiantuntevat neuvot kaikkiin yksityiskohtiin.

Lue lisää ASP-lainasta