Hypon Käänteinen asuntolaina

Hyödynnä velatonta asuntovarallisuuttasi

Käänteinen laina remonttikuluihin tai elämisen muihin tarpeisiin

Hyvä eläkeläinen, voit käyttää asuntovarallisuuttasi elämäsi laadun parantamiseen. Käänteisessä asuntolainassa Hypo lainaa Sinulle rahaa velatonta asunto-osakettasi tai omakotitalokiinteistöä vastaan. Omistat edelleen asuntosi, mutta voit maksaa esimerkiksi putkiremontin kustannukset tai tehdä asumisen vaatimia suuria hankintoja. Voit kattaa sen avulla myös arjen kuluja tai ostaa hoitoa itsellesi - kodinhoitajan, siivousta tai jotain muuta, mitä tarvitset.

Meiltä saat neuvoja ja apua, käänteisten lainojen asiantuntijamme Sari Salminen kertoo mielellään lisää. Jos kiinnostuit, soita hänelle suoraan, puh. 050 4080 448.

Käänteisen asuntolainan vakuudeksi hyväksymme pääsääntöisesti kasvavien kaupunkien alueella olevia asunto-osakkeita ja omakotitalokiinteistöjä. Tavanomainen laina-aika on 20 vuotta, ja lainasta maksetaan vain korkoa, ei lyhennyksiä. Laina-aikaa voidaan tarpeen mukaan pidentää tai lainan voi maksaa pois sovittua nopeammin.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Kaikkinensa olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Kaikki meni nopeasti ja sujuvasti. Hypon henkilökunta on erittäin mukavaa.

Hypon asiakas

Tutustu myös näihin

Hypo Baby

Vauvakansalaisen oma tili. Isovanhemmat, kummit ja sukulaiset voivat säästää lapselle pesämunaa tulevaisuuden asuntoa varten.

Lue lisää Hypo Baby:stä

Hypo Jemma

Hypo Jemma on säästämisen erikoistili. Sen avulla voit kartuttaa vararahastoasi tuottoisasti ja vaivattomasti.

Lue lisää talletustilistä