Hypon Käänteinen asuntolaina

Hyödynnä velatonta asuntovarallisuuttasi

Käänteinen laina remonttikuluihin tai elämisen muihin tarpeisiin

Hyvä eläkeläinen, voit käyttää asuntovarallisuuttasi elämäsi laadun parantamiseen. Käänteisessä asuntolainassa Hypo lainaa sinulle rahaa velatonta asunto-osakettasi tai omakotitalokiinteistöä vastaan. Omistat edelleen kotisi, mutta voit maksaa esimerkiksi putkiremontin kustannukset tai tehdä asumisen vaatimia suuria hankintoja. Voit kattaa käänteisen lainan avulla myös arjen kuluja tai ostaa hoitoa itsellesi - kodinhoitajan, siivousta tai jotain muuta, mitä tarvitset.

Meiltä saat neuvoja ja apua, soita puh. 09 228 361.

Käänteisen asuntolainan vakuudeksi hyväksymme pääsääntöisesti kasvavien kaupunkien alueella olevia asunto-osakkeita ja omakotitalokiinteistöjä. Tavanomainen laina-aika on 20 vuotta, ja lainasta maksetaan vain korkoa, ei lyhennyksiä. Laina-aikaa voidaan tarpeen mukaan pidentää tai lainan voi maksaa pois sovittua nopeammin.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Kaikkinensa olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Kaikki meni nopeasti ja sujuvasti. Hypon henkilökunta on erittäin mukavaa.

Hypon asiakas

Tutustu myös näihin

Hypo Baby -talletustili

Hypo Baby -tili on lapsen oma säästötili, jonka avulla vanhemmat ja muut läheiset voivat antaa lapselle arvokkaan lahjan.

Lue lisää ja avaa tili

Talletustili Hypo Jemma

Hypo Jemma sopii erinomaisesti jatkuvaan säästämiseen.
Tilin varat ovat tarvittaessa käytettävissäsi.

Lue lisää ja avaa tili