Asuntovakuudellisella kulutusluotolla taloudellista liikkumatilaa arkeesi

Tunnethan jäsenetusi? Hypon jäsenenä saat meiltä edullista asuntovakuudellista kulutusluottoa.

Hypon kulutusluotto on tarkoitettu arkesi hankintojen rahoittamiseen. Se on hyvin mietitty ratkaisu silloin, kun haluat hyödyntää kertynyttä asuntovarallisuuttasi omaan ja läheistesi hyvinvointiin. Asuntosi on varallisuutta, jonka avulla voit toteuttaa haaveitasi tai elämäsi erilaisia tavoitteita.

Voit ottaa meiltä asuntovakuudellista, edullista kulutusluottoa, mutta samalla pitää taloutesi vakaana pitkällä tähtäimellä, kun lyhennät lainaa säännöllisesti erikseen sovittavan maksuohjelman mukaisesti. Voit myös yhdistää kalliita, aiempia muita kulutusluottoja Hypon asuntovakuudelliseksi kulutusluotoksi.

Kiinnostuitko? Tee hakemus nyt Hypon sivuilla kohdassa Lainat –> Kulutusluotto –> Tee lainahakemus. Me olemme sinuun yhteydessä ja autamme sinua hahmottamaan varallisuutesi suomat mahdollisuudet.

Tyypillinen korko 2.5% – 4.5% + 12kk euribor.

Oheisen, todellista vuosikorkoa koskevan esimerkkilaskelman avulla voit vertailla eri luottoja keskenään. Todellisella vuosikorolla tarkoitetaan lainan kokonaiskustannuksia. Todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että korko pysyy alkuvaiheessa vahvistetulla tasolla koko sopimuskauden. Esimerkkilaskelma: todellinen vuosikorko on 6,444177 %, jos luoton määrä on 15 000 €, laina-aika on 10 vuotta, toimitusmaksu 20 €, liittymismaksu 100 € ja esimerkkikorko 5,671 %. Takaisinmaksettava määrä on yhteensä 20173,48 €, eli 1,667 €/kk (120 erää).