Yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua

Asiakkuus Hypossa kannattaa

Tarjoamme jokaiselle asiakasjäsenellemme yksilöllistä, asiantuntevaa ja ammattitaitoista asiakaspalvelua. Asiakasjäsenemme välttyvät palveluiden keskittämiseltä, sillä emme edellytä palkkatileihin, laskunmaksuun, rahastoihin tai vakuutuksiin liittyvien pankkiasioiden siirtoa Hypoon.

Kun otat meiltä lainaa, Sinusta tulee Suomen Hypoteekkiyhdistyksen jäsen. Jäsenyys Hypossa tuo mukanaan myös lukuisia erityisetuja: Hypon Talletustili toimii sekä edullisena lainanhoitotilinä että tuottavana säästötilinä. Voit saada myös kulutusluottoa kilpailukykyisellä marginaalilla.

Asiakkaan tunnistaminen

Asiakkaan tunnistaminen ja tunteminen ovat lakisääteisiä velvollisuuksia. Hypon täytyy tuntea asiakkansa, ja sen vuoksi esitämme asiakkaille muutamia kysymyksiä. Asiakkaan tuntemiseen velvoittavat muun muassa rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä ja selvittämisestä annettu laki sekä luottolaitostoiminnasta annettu laki.

Asiakkaan tunteminen edellyttää, että tiedämme, kenen toimeksiannosta ja varoilla hän toimii. Laki velvoittaa meidät kysymään asiakkailta tietoja palvelujen käyttötarkoituksesta sekä heidän toiminnastaan, taloudellisesta asemastaan ja pankkiasioinnistaan.
Tarkemmin aiheesta tästä linkistä.

Ulkomaiset verotustiedot

Hypo kerää ja raportoi verottajalle asiakkaiden ulkomaiset verotustiedot. Tästä kerrotaan asiakkaille. Heillä on oikeus halutessaan tarkistaa, mitä tietoja verottajalle on luovutettu ja myös vaatia virheellisten tietojen korjaamista. Tiedot annetaan asiakkaalle hänen pyynnöstään raportoinnin valmistuttua, mutta hän voi erikseen pyytää tietoja tarkistettavakseen myös etukäteen.

Mobiilipankki

Mobiilipankin avulla näet lainojesi, talletustesi ja asuntovarallisuutesi tilanteen helposti ja turvallisesti. Mobiilipankissa voit myös viestiä kanssamme ja tehdä asiakkuuteesi liittyviä toimeksiantoja.

Tutustu Mobiilipankkiin

Palveluhinnasto

Suomen Hypoteekkiyhdistyksen ja SuomenAsuntoHypoPankki Oy:n palveluhinnastot

Tutustu palveluhinnastoon

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä tai anna meille palautetta.

Ota yhteyttä