• Hypo Baby Asuntosäästäjäksi pienestä pitäen

Hypo Baby

Arvokas sijoitus tulevaisuuteen

Hypo Baby -tili on ainutlaatuinen vauvakansalaisen oma asuntosäästötuote. Sen avulla isovanhemmat, kummit ja muut sukulaiset voivat antaa lapselle erityisen arvokkaan lahjan – pesämunan ikioman asunnon hankkimista varten.

Hypo Baby -tili avataan lapsen nimiin lahjoitustarkoituksessa ja sen voivat avata esimerkiksi isovanhemmat tai kummit.  Tilille voivat säästää kaikki läheiset, jotka haluavat olla mukana tukemassa lapsen asuntounelman rakentamista. Hypo Baby -tilissä on säästämiseen kannustava korkoehto Hypo Prime + 0,50 % (korko yhteensä 0,60 %, kun Hypo Prime on 0,10 % 1.10.2019 alkaen). Säännöllisesti jatkuva, kuukausittainen tallettaminen palkitaan joka neljäs vuosi Hypo Bonus-lisäkorolla. Talletuksen avausta seuranneiden jokaisen 36 kalenterikuukauden jakson jälkeen tilin korkoehto on 12 kuukauden ajan 0,25 % tilisopimuksen mukaista korkoehtoa parempi, jos tilille on kunkin näiden 48 kalenterikuukauden aikana tehty talletus.

Kun lapsi täyttää 18 vuotta, hän voi tilinomistajana muuttaa Baby-tilin Hypo ASP -tiliksi.  Silloin Hypo Baby -asiakkaan matka ensimmäiseen omaan asuntoon on jo pitkällä, vaikka taival nuoren näkökulmasta vasta alkaa.

 
Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!
 

Hypo Baby -tilille mummit ja vaarit tai muut läheiset voivat säästää kuukausittain haluamansa summan.

 

Tutustu myös näihin

Hypo Teini

Aloita asuntosäästäminen jo ennen täysi-ikäisyyttä. Hypo Teini -asiakkaan tie ensimmäiseen omaan asuntoon käy nopeasti ja vaivattomasti.

Hypo Talletustili

Säästämisen erikoistili. Voit kasvattaa varallisuuttasi turvallisesti ja tuottoisasti. Hypo tarjoaa kilpailukykyisen koron.

Hypo MasterCard

Hypo MasterCard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti, jolla maksat sekä pienet että suuret ostokset turvallisesti ympäri maailmaa.