Hypo on Suomen ainoa asumiseen erikoistunut luottolaitos

Tarjoamme asiakkaittemme tarpeeseen mitoitettuja asunto- ja kulutusluottoja. Niitä käytetään kodin perustamiseen, asunnon vaihtamiseen ja remontointiin. Säästämisestä ja sijoittamisesta kiinnostuneille asiakkaille tarjoamme tuottavia ja turvallisia talletustilejä. Välitämme myös luottokortteja.

Asiakkaitamme palvelee noin 60 asuntorahoituksen asiantuntijaa yli satavuotiaassa Hypo Talossa Yrjönkadun ja Bulevardin kulmassa Helsingin ydinkeskustassa. Lisäksi asiakkaillamme ovat käytössä helppokäyttöiset, turvalliset ja ajantasaiset verkko- ja puhelinpankkipalvelut.

Yksilöllinen palvelu ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat toimintamme kulmakivi. Hypo on Suomen ainoa asumiseen ja asuntolainoihin erikoistunut luottolaitos ja siksi meillä on syvä osaaminen sekä asuntolaina- että asuntomarkkinoista. Etumme on myös se, ettei asiakkaan tarvitse siirtää muita pankkiasioita meille asuntolainan ehtona.

Hypo tuo markkinoille jatkuvasti uusia asumisen ja asumisen rahoittamisen tapoja, jotka palvelevat entistä paremmin asiakkaitamme. Uudistumalla ja osallistumalla aktiivisesti asumisesta käytävään keskusteluun Hypo pyrkii edistämään suomalaisten velattoman asuntovarallisuuden kasvattamista ja kohtuuhintaista asumista.

Vahva vakavaraisuus on kaiken perusta. Riskit hallitseva kannattava kasvu vahvistaa vakavaraisuutta ja mahdollistaa palvelun jatkuvan kehittämisen. ”Parempaan Asumiseen. Turvallisesti.” on asiakaslupaus, joka ohjaa kaikkea toimintaamme. Jo noin 27 000 pääosin kasvukeskuksissa asuvaa asiakasta on tarttunut tähän lupaukseen.

Hypo on konserni. Sen ytimenä toimii Suomen Hypoteekkiyhdistys, vuonna 1860 perustettu Suomen vanhin yksityinen ja valtakunnallinen luottolaitos. Konserniin kuuluu myös talletuspankki Suomen AsuntoHypoPankki Oy.

Hypo on Finanssialan keskusliiton jäsen ja Pohjoismaisten kiinnitysluottopankkien neuvoston, Nordiska Realkreditsamrådetin perustajäsen. Hypo on myös International Housing Financen ja Mortgage Bankers Associationin jäsen. Finanssivalvonta valvoo Hypon koko toimintaa.

Ajankohtaiset taloudelliset tiedot tästä linkistä.