• Hypon Käänteinen asuntolaina Hyödynnä velatonta asuntovarallisuuttasi

Remonttikuluihin tai muihin asumisen vaatimiin suuriin hankintoihin

Hyvä eläkeläinen, voit käyttää asuntovarallisuuttasi asumismukavuutesi parantamiseen. Käänteisessä asuntolainassa Hypo lainaa Sinulle rahaa velatonta asunto-osakettasi vastaan. Omistat edelleen asuntosi, mutta voit maksaa esimerkiksi putkiremontin kustannukset tai tehdä asumisen vaatimia suuria hankintoja.

Meiltä saat neuvoja ja apua puhelimitse tai henkilökohtaisessa tapaamisessa.

Käänteisen asuntolainan vakuudeksi hyväksymme pääsääntöisesti Helsingin kantakaupungin alueella olevia asunto-osakkeita. Tavanomainen laina-aika on 20 vuotta, ja lainasta maksetaan vain korkoa, ei lyhennyksiä. Laina-aikaa voidaan tarpeen mukaan pidentää tai lainan voi maksaa pois sovittua nopeammin.

 
Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!
 

Kaikkinensa olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Kaikki meni nopeasti ja sujuvasti. Hypon henkilökunta on erittäin mukavaa.

Hypon asiakas
 

Tutustu myös näihin

Hypo Baby

Vauvakansalaisen oma tili. Isovanhemmat, kummit ja sukulaiset voivat säästää lapselle pesämunaa tulevaisuuden asuntoa varten.

Talletustili

Hypo Talletustili on säästämisen erikoistili. Sen avulla voit kartuttaa vararahastoasi tuottoisasti ja vaivattomasti.

Hypo MasterCard

Hypo MasterCard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti, jolla maksat sekä pienet että suuret ostokset turvallisesti ympäri maailmaa.