Hypon uusi Mobiilipankki henkilöasiakkaille on julkaistu

08:32

Hypo on julkaissut Mobiilipankin perinteisen verkkopankin rinnalle. Mobiilipankki tarjoaa helppokäyttöisen tavan pysyä ajan tasalla omasta varallisuudestasi. Tarkasta esimerkiksi lainasi tiedot, asuntovakuuden alueen hintakehitys, talletustilin saldo tai lähetä turvattu viesti meille. Mobiilipankissa voit myös esimerkiksi tehdä nostopyynnön talletustililtäsi tai tehdä uuden lainahakemuksen.

Mobiilipankki on ladattavissa puhelimesi sovelluskaupasta (lataa iPhonelle tai Androidille), mutta voit tarpeen mukaan käyttää mobiilipankkia myös selaimella osoitteessa https://m.hypo.fi. Lataa ja tutustu!

Lue lisää mobiilipankista.

Kommentit: 2 kpl
  1. Pikakokeilu says:

    Hienolta näyttää. Toivottavasti saatte tiliotteetkin ja sormenjälki/kasvotunnistautumisen sovellukseen. iOS 12:ssa sovellus menee jumiin asunnon tietoja tallennettaessa.

  2. Pekka Turunen says:

    Kiitos arvokkaasta palautteesta. Korjaamme tuon bugin asunnon tietojen muokkauksessa pikaisesti. Tiliotteet tulenevat seuraavissa vaiheissa mobiiliin. Kirjautumistapojen laajentamista ei ole suunniteltu seuraaviin vaiheisiin, mutta harkitsemme kysynnän mukaan niiden mukaanottamista.

Kommentoi

 

Tilaa Asuntoneuvola-blogi sähköpostiisi!