Verkkosivujen saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Hypoteekkiyhdistyksen verkkosivuja www.hypo.fi.   Seloste on laadittu 17.9.2020.  

Vaatimustenmukaisuus

Pixels Helsinki Oy:n saavutettavuusasiantuntijat ovat tarkastanee sivujen saavutettavuuden WCAG 2.1 AA-tason vaatimuksia vastaan elokuussa 2020, jonka jälkeen verkkosivustoon on tehty arvioinnissa todettuja tarpeellisia muutoksia. Hypon verkkosivusto vastaa pääosin WCAG 2.1 AA-tason vaatimuksia.

Ei saavutettava sisältö

Saavutettavuusvaatimukset eivät toistaiseksi kaikissa tapauksissa täyty sellaisen materiaalin tai sisällön osalta, joka ladataan www.hypo.fi -sivuston ulkopuolisesta palvelusta. Saavutettavuuden huomioiminen on osa nykyistä digitaalisten palvelujemme kehitystyötä ja havaittuja puutteita korjataan osana sivuston ylläpito- ja kehittämistyötä.

Palautteet ja yhteystiedot  

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, ota yhteyttä meihin, jotta voimme sopia tietojen toimittamisesta Sinulle sopivalla tavalla. Voit myös jättää palautetta ja saavutettavuuteen liittyviä kysymyksiä osoitteessa saavutettavuuspalaute@hypo.fi

Valvontaviranomainen

Mikäli et ole tyytyväinen saavutettavuuspalautteeseen saamaasi vastaukseen, voit tehdä sivustosta ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla annetaan tarkemmat ohjeet, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.  

Valvontaviranomaisen yhteystiedot   

Etelä-Suomen aluehallintovirasto  

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö  

www.saavutettavuusvaatimukset.fi  

saavutettavuus@avi.fi  

puhelinnumero vaihde 0295 016 000