Kutsuvierastilaisuudet

Ensiasuntoilta

Jos olet harkitsemassa ensiasunnon ostoa, etkä ole vielä ihan perillä kaikista asunnon hankintaan ja rahoitukseen liittyvistä asioista, tämä tilaisuus on juuri sinua varten.

Tilaisuudessa eri alojen asiantuntijat kertovat, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon, kun olet hankimassa ensimmäistä omistusasuntoasi:

  • Hypo: ensimmäisen asunnon hankintaan liittyvät asuntosäästö- ja rahoitusmahdollisuudet, miksi ostaa oma asunto?
  • Hypon yhteistyökumppanina vaihtuva kiinteistönvälitysliike: miten välittäjä voi auttaa asunnon hankinnassa, mitkä ovat välittäjän tehtävät asuntokaupassa?
  • Asianajotoimisto Juridia: mitä pitää huomioida, kun haluat tehdä tarjouksen asunnosta?

Seuraava tilaisuus pidetään ilmoittautumisten mukaan.

Tilaisuudet järjestetään Hypon Snellman salissa, Yrjönkatu 9A, 2krs. Kutsuvierastilaisuudet ovat maksuttomia. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittautumiset asuntolainasihteeri Maaret
Tahvanaiselle joko sähköpostitse maaret.tahvanainen@hypo.fi tai puhelimitse gsm 050 408 5973.

Seniori-ilta

Hypon ainutlaatuisilla seniorirahoitustuotteilla, käänteisellä asuntolainalla ja – kaupalla, asiakas voi vapauttaa asunto-osakkeeseen sitoutunutta uinuvaa varallisuuttaan omaan käyttöönsä säilyttäen samalla turvatun asumisoikeuden omassa kodissaan. Seniorirahoitus räätälöidään aina asiakaskohtaisesti asiakkaan oman elämäntilanteen ja tarpeiden mukaan yksilöllisesti.

Seuraava tilaisuus pidetään ilmoittautumisten mukaan.

Tilaisuudet järjestetään Hypon Snellman salissa, Yrjönkatu 9A, 2krs. Kutsuvierastilaisuudet ovat maksuttomia. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.

Ilmoittautumiset asuntorahoituspäällikkö Anja Kymäläiselle tai Martina Lindholmille joko sähköpostitse anja.kymalainen@hypo.fi   tai martina.lindholm@hypo.fi tai puhelimitse, 040 831 6766 tai 040 516 3717.

Varmista paikkasi kutsuvierastilaisuuteen.

Asuntosijoittajien ilta

Jos olet kiinnostunut asuntosijoittamisesta ja haluat kuulla viimeisimmät kuulumiset asuntomarkkinoista, asuntomarkkinoiden kehitysnäkymistä tai erilaisista rahoitusvaihtoehdoista alan ammattilaisilta, niin tule mukaan Asuntosijoittajien iltaan.

Seuraava Asuntosijoittajien ilta järjestetään ilmoittautumisten mukaan.

Ilmoittautumiset rahoitusasiantuntija Teemu Venäläiselle sähköpostitse osoitteeseen teemu.venalainen@hypo.fi tai puhelimitse, 040 8317 558.

Tilaisuus on maksuton ja  osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.