Hypo MasterCard

Joustavuutta arjen ostoksiin.

Ota Hypo-masteri kukkaroosi

Helppokäyttöinen Hypo MasterCard tuo lisäturvaa ja tarjoaa mahdollisuuden tarvitsemiisi hankintoihin. Hypo MasterCard joustaa juuri Sinun taloutesi ja tarpeittesi mukaan. Saat luotto-ostoksillesi keskimäärin 30 päivän korottoman maksuajan. Korkoa maksat vain eräpäivän jälkeen luotolle jääneistä ostoksistasi. Hypo MasterCardin yksilöllinen luottoraja on 1000 – 10 000 €.

Hypo MasterCard -luottokortilla maksat turvallisesti Suomessa ja ulkomailla yli 200 maassa sekä noin 30 miljoonassa myyntipisteessä. Kortin katoamisen tai väärinkäytön varalta korttiin on mahdollista asettaa vuorokausikohtaiset turvarajat käteisnostoille, korttiostoille ja verkkomaksamiselle. Kortin käyttäjä saa käyttöönsä MasterCard SecureCode-palvelun, eli palvelun verkko-ostosten tekstiviestivarmennukseen, jonka avulla kortin käyttöturvallisuus lisääntyy.

Kortin käyttöönotto on myös helppoa ja vaivatonta. Hypo MasterCard sopii mainiosti lompakon kakkoskortiksi.

Asiakaspalvelu (laskut, luottorajan korotus yms.):

Kortin myöntää Compass Card Oy, joka vastaa kortin asiakaspalvelusta. Compass Card palvelee teitä arkisin klo 09:30-16:30 numerossa 020 429 1730 ja sähköpostitse: customerservice@compasscard.fi.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Hypo MasterCard -kortin käyttö on helppoa.

Hypon asiakas

Tutustu myös näihin

Talletustili

Hypon talletustili on säästämisen erikoistili. Sen avulla voit kartuttaa vararahastoasi tuottoisasti ja vaivattomasti.

Lue lisää talletustilistä

Kulutusluotto

Hyödynnä asuntovarallisuuttasi ja hae Hypon edullista kulutusluottoa.

Lue lisää kulutusluotosta

Asuntolaina

Hypon asiantuntijat räätälöivät juuri Sinulle sopivan ja turvallisen asuntolainan oman kodin ostoa tai asunnon vaihtoa varten.

Lue lisää asuntolainasta