Lakimiesliiton MasterCard

Vuosimaksuton Lakimiesliiton MasterCard luottokortti on saatavilla erityisehdoin vain Suomen Lakimiesliiton jäsenille. Lakimiesliitto MasterCard -luottokortilla maksat turvallisesti Suomessa ja ulkomailla yli 200 maassa sekä noin 30 miljoonassa myyntipisteessä. Kortilla maksat kätevästi myös verkossa ja nostat rahaa sekä kotimaassa että ulkomailla. Kortin katoamisen tai väärinkäytön varalta korttiin on mahdollista asettaa vuorokausikohtaiset turvarajat käteisnostoille, korttiostoille ja verkkomaksamiselle. Kortin käyttäjä saa käyttöönsä MasterCard SecureCode-palvelun, eli palvelun verkko-ostosten tekstiviestivarmennukseen, jonka avulla kortin käyttöturvallisuus lisääntyy.

Kortin käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta, ja sille voi valita oman tunnusluvun.  Lakimiesliitto MasterCard -kortti sopii mainiosti myös lompakon kakkoskortiksi tuomaan lisäturvaa ja joustavuutta talouteesi. Opiskelijat voivat hakea korttia, kun opintopisteitä on kertynyt vähintään 90.

Lakimiesliiton MasterCard lyhyesti:

– Vuosimaksuton
– Luottokorko 5,5% + 3kk euribor
– Todellinen vuosikorko 6,65%* (12/2018)
– Tilinhoitopalkkio 1 euro/lasku
– Yksilöllinen luottoraja 1000 – 10 000 euroa
– Lyhennyserä 5 %, 10 %, 20 % tai 100 % (vähintään 30 €)
– Vapaavalintainen PIN-koodi

Kortin myöntää Compass Card Oy, joka vastaa kortin asiakaspalvelusta. Compass Card palvelee teitä numerossa 020 429 1730.

Suomen AsuntoHypoPankki vastaa hakemusprosessista, sekä asiakastietojen varmentamisesta. Suomen AsuntoHypoPankki palvelee teitä numerossa 09 228 361.

*Todellisen vuosikoron laskennassa on käytetty 1500 euron käytössä olevaa luottoa ja oletettu että laina-aika on yksi vuosi. Luotto maksetaan takaisin 12 yhtä suurena eränä. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 1554 euroa.

Lakimiesliiton MasterCard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto.

 

Tutustu myös näihin

Kulutusluotto

Hyödynnä asuntovarallisuuttasi ja hae Hypon edullista kulutusluottoa. Lainatarjouksen saat muutaman pankkipäivän sisällä.

Asuntolaina

Hypon asiantuntijat räätälöivät juuri Sinulle sopivan ja turvallisen asuntolainan.

Talletustili

Hypon talletustili on säästämisen erikoistili. Sen avulla voit kartuttaa vararahastoasi tuottoisasti ja vaivattomasti.
Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!
 

Hypo MasterCard - en lähtisi enää ulkomaille ilman sitä.