Hypo MasterCard – Laina- ja talletusasiakkaat

Suomen edullisin* luottokortti Hypon laina- ja talletusasiakkaille

Helppokäyttöinen, vuosimaksuton ja kuukausimaksuton Hypo MasterCard tuo lisäturvaa arkeen ja matkoille ja tarjoaa joustavan mahdollisuuden tarvitsemiisi hankintoihin. Hypo MasterCard on vuosimaksuton luottokortti vain Hypon laina- ja talletusasiakkaille. Hypo MasterCard mukautuu juuri Sinun taloutesi ja tarpeittesi mukaan. Saat luotto-ostoksillesi keskimäärin 30 päivän korottoman maksuajan. Korkoa maksat vain eräpäivän jälkeen luotolle jääneistä ostoksistasi.

MasterCard on maailman hyväksytyin maksuaikakortti – maksat sillä kätevästi ja turvallisesti yli 32 miljoonassa paikassa ympäri maailman. Kortilla maksat kätevästi myös verkossa ja nostat rahaa sekä kotimaassa että ulkomailla. Kortin katoamisen tai väärinkäytön varalta korttiin on mahdollista asettaa vuorokausikohtaiset turvarajat käteisnostoille, korttiostoille ja verkkomaksamiselle. Kortin käyttäjä saa käyttöönsä MasterCard SecureCode-palvelun, eli palvelun verkko-ostosten tekstiviestivarmennukseen, jonka avulla kortin käyttöturvallisuus lisääntyy.

Kortin käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta, ja sille voi valita oman tunnusluvun. Vuosimaksuton ja kuukausimaksuton Hypo MasterCard -kortti sopii mainiosti myös lompakon kakkoskortiksi tuomaan lisäturvaa ja joustavuutta talouteesi.

*Lähde: Suomen Rahatiedon vertailu, Taloussanomat 26.01.2017: Korttivertailun ykkönen

Hypo MasterCard erityisehdoin lyhyesti:

  • Yksilöllinen luottoraja 1000 – 10 000 €
  • Hypo MasterCard on vuosimaksuton ja siihen saa kaksi maksutonta rinnakkaiskorttia
  • Luottokorko 5 % + 3 kk euribor, todellinen vuosikorko 6,14% (12/2017)*
  • Tilinhoitopalkkio 1 €/lasku
  • Vapaavalintainen PIN koodi
  • Lyhennyserä 5 %, 10 %, 20 % tai 100 % (vähintään 30 €)

Kortin myöntää Compass Card Oy, joka vastaa kortin asiakaspalvelusta. Compass Card palvelee teitä numerossa 020 429 1730.

Suomen AsuntoHypoPankki vastaa hakemusprosessista, sekä asiakastietojen varmentamisesta. Suomen AsuntoHypoPankki palvelee teitä numerossa 09 228 361.

*Todellisen vuosikoron laskennassa on käytetty 1500 euron käytössä olevaa luottoa ja oletettu että laina-aika on yksi vuosi. Luotto maksetaan takaisin 12 yhtä suurena eränä. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 1550,21 euroa.

Hypo MasterCard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto.