Kirjaudu verkkopankkiin
Etusivu Asuminen Rahoitus Tilit Asiakkuus Hypo
   Vuokrattavat |  Käänteinen asuntolaina ja -kauppa |  Uudet asunnot ja RS-kohteet |  Asunnonvaihtoasunto | 
Ajankohtaista
 
Asuntomarkkina-analyysi
 
Laskurit
 
Hypo MasterCard
 
Lainahakemukset
 
Talletussopimukset
 
Verkkopankkisopimus
 
Uudet asunnot
 
Vuokra-asunnot
 
Palveluhinnastot
 
Haku
 
Palaute
 
Yhteystiedot
 
Briefly in English
 

Käänteinen asuntolaina ja -kauppa

Ainutlaatuinen seniorirahoitusohjelma, käänteinen asuntokauppa ja – laina. Älä velkaannu kalliilla kulutusluotolla eläkkeelle jäädessäsi, vaan käytä hallitusti omia varojasi, asuntovarallisuuttasi, jos siihen on tarvetta.

Hypon seniorirahoitusohjelma räätälöidään asiakaskohtaisesti huomioiden asumisen tarpeet ja riskit loppuiäksi vuosikymmenien ajaksi. Suomessa alkuperäisiä Senioriohjelmia tekee vain Hypo. Kallista kulutusluottoa saa pankista kuin pankista.

Hypo toi ja sovitti Suomen asuntomarkkinoille Käänteisen asuntokaupan ja lainan. Näiden avulla voi vapauttaa omaan kotiin sitoutunutta uinuvaa varallisuutta vapaaseen käyttöön säilyttäen samalla turvatun asumisoikeuden.

Vastaava järjestely on vakiintunut käytäntö Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Seniorirahoitusohjelma neuvotellaan eettisesti vahvaksi ja molemmille osapuolille läpinäkyväksi. Lisäksi huomioidaan asiakkaan henkilökohtaiset erityistarpeet sekä perhe- ja sukulaisuussuhteet. Sopimuksen eri osat ovat suomalaisille tuttuja ja turvallisia.

Käänteinen asuntolaina on tavallisen asuntolainan kaltainen. Laina-asiakirjoihin liitetään vain mukaan erillinen sopimus Käänteisestä asuntolainasta. Hinnoittelussa ja vakuusasioissa käytetään tavalliselle asuntolainalle tyypillisiä kriteerejä ja menettelytapoja, jotka on sovitettu käänteiseen asuntolainaan.

Käänteinen asuntokauppa koostuu asuinhuoneiston kauppakirjasta ja vuokrasopimuksesta. Kauppahinta ja vuokra perustuvat laillistetun kiinteistövälittäjän arviokirjaan. Kaikki kauppaan vaikuttavat tekijät selvitetään perusteellisesti yhdessä asiakkaan kanssa.

Hypo valikoi lainan ja kaupan kohteet huolella ja jokainen sopimus tehdään tapauskohtaisesti. Neuvottelujen aikana kunkin asiakkaan tilanne kartoitetaan yhteistyössä perusteellisesti. Näin varmistamme, että molempien osapuolten tahto ja tavoitteet toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisätietoa Käänteisestä asuntokaupasta ja lainasta voitte tiedustella puhelimitse (09) 228 361. Halutessanne voitte lähettää myös sähköpostia osoitteeseen: mailto:hypo@hypo.fi

Voitte tehdä lainahakemuksen käänteisestä asuntolainasta tästä linkistä

Voitte myös tulostaa oheisen pdf-muodossa olevan hakemuksen ja lähettää sen osoitteella Suomen Hypoteekkiyhdistys, PL 509, 00101 Helsinki.

Lainahakemus, käänteinen asuntolaina


Kommentoi
Pikasoittopyyntö
 
Postia Hypoon
 
Lähetä linkki
 
Facebook
 
Twitter
 
Tulosta
  Suomen Hypoteekkiyhdistys, Hypo Talo, Yrjönkatu 9 a, PL 509, 00101 Helsinki, (09) 228 361, hypo@hypo.fi
Kommentointi
Kommenttisi
Sähköpostiosoite
(jos haluat vastauksen sähköpostilla)
Sulje
Soittopyyntö - olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Nimi
Puhelin
Sulje