Uudet asunnot

Suomen AsuntoHypoPankki on mukana useiden yhteistyökumppaniemme rakennushankkeissa asuntokauppalain mukaisena RS-pankkina. Kun ostat kuluttajana asunnon RS-järjestelmään kuuluvasta uudiskohteesta, RS-pankki huolehtii siitä, että lain edellyttämät toimenpiteet kuluttajan suojaamiseksi rakentamisaikana on suoritettu.

Alla löydät listan yhteistyökumppaneillamme rakenteilla olevista RS-kohteistamme. Tarjoamme Sinulle räätälöidyt rahoitusratkaisumme myös rakenteilla oleviin kohteisiin.

Espoo

Asunto Oy Espoon Huhuilija
JM Suomi Oy rakennuttaa Espoon Lintuvaaraan pienkerrostalokoteja. Asunto Oy Espoon Huhuilija muodostuu viidestä kaksikerroksisesta puurakenteisesta talosta, jossa kussakin on 8-12 asuntoa. Yhteensä asuntoja on 52 kpl. Korttelipihan ei ole sisäänajoja eikä ulostuloja. Alakerran huoneistoilla on oma piha, yläkerrassa parvekkeet. Yläkerran asuntoihin on suojaisat sisäänkäynnit. Kohde on omalla tontilla.

Asunto Oy Espoon Vuoriniitty
Optimikodit Oy rakentaa Espoon Tillinmäkeen kahdeksantoista asunnon Asunto Oy Espoon Vuoriniityn. Paritaloasuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu vastaamaan sekä lapsiperheiden että pariskuntien tarpeisiin. Avoimuutta asunnoissa luo ala- ja yläkerran yhdistävä koko huoneiston korkuinen avoin tila. Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla.

As. Oy Espoon Kurrenkolo
Skanska Talonrakennus Oy rakentaa Espoon Hirvisuolle yhteensä 44 uutta BoKlok-kotia. As. Oy Espoon Kurrenkoloon valmistuu kaksioita (44,5 m2), kolmioita (58,5 m2) ja neliöitä (72 m2). Yhtiö muodostuu kuudesta kaksikerroksisesta pienkerrostalosta. Jokaiseen kotiin kuuluu oma parveke tai pieni piha.

Järvenpää

Asunto Oy Järvenpään Eva
Pohjola Rakennus Oy Uusimaa rakentaa Järvenpään Pajalaan kahdeksankerroksisen kerrostalon jossa on 63 uutta asuntoa. Järvenpään Evan ympäristössä yhdistyvät aktiivisen kaupunkiasumisen ja luonnon idyllin parhaat puolet. Yhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla.

Kauniainen

Asunto Oy Kauniaisten Villa Roosa
Pohjola Rakennus Oy Uusimaa rakentaa Kauniaisiin Asunto Oy Kauniaisten Villa Roosan, joka on nelikerroksinen, Pohjolan Eloisa-konseptin mukaan suunniteltu esteetön pienkerrostalo. Asuntoja yhtiössä on 29 kpl. Villa Roosan asunnot on suunniteltu avariksi ja valoisiksi.

Turku

As Oy Turun Kakolankallio 3
Hartela Oy rakentaa uusia koteja Kakolankalliolle Turkuun. As Oy Kakolankallio 3 muodostuu kaksi- ja nelikerroksisesta talosta ja niiden alle rakennettavasta autohallista. Asuntoja yhtiöön tulee 43 kpl, kompakteja yksiöitä, näppäriä kaksioita, toimivia kolmioita ja viihtyisä neliö. As Oy Kakolankallio 3 rakennetaan valinnaiselle vuokratontille.

Tuusula

Asunto Oy Tuusulan Pihlaja
Hartela rakentaa uusia rivitalokoteja Tuusulan Bostoniin, Amerin entisen tupakkatehtaan vanhoille maille. Kuuden talon rivitaloyhtiössä Asunto Oy Tuusulan Pihlajassa on 31 kotia. Asuntojen koot vaihtelevat 52,0m2:n kaksioista 84,5m2:n neliöihin. Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla.

Vantaa

Asunto Oy Vantaan Fortuna
T2H Rakennus Oy rakentaa Vantaan Myyrmäen pohjoisosaan, lähelle Martinlaaksoa As Oy Vantaan Fortunan. Kompaktit pienasunnot on suunniteltu niin, että kaikki tila on käytetty hyödyksi. Huoneistokoot ovat 1-4 h (20,5 – 74,0m2)  ja maantasossa sijaitsevilla asunnoilla on terassit. Alueelta on loistavat liikenneyhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudulle.

Asunto Oy Vantaan Auringonkehä
T2H Rakennus Oy rakentaa Rivi-, pari- ja erillistaloyhtiö Asunto Oy Vantaan Auringonkehän Vantaan Ylästön sydämeen. Alueella on päivittäistavarapalvelut lähellä, samoin useita isompia viihde- ja kauppakeskittymiä. Huoneistokoot ovat 2-5h+k+s, 40,5 -90 m2. Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla.

Asunto Oy Vantaan Hopeatäplä
Lemminkäinen Talo Oy rakentaa Asunto Oy Vantaan Hopeatäplän Viertolaan. Tikkurilan keskusta palveluineen ja juna-asemineen on noin kahden kilometrin päässä. Oy Vantaan Hopeatäplä muodostuu kahdesta viisikerroksisesta talosta, jotka nousevat Vantaan Viertolaan Keravanjoen läheisyyteen. Yhtiöön tulee asuntoja 43-neliöisestä kaksiosta tilavaan 115-neliöiseen kolmen makuuhuoneen asuntoon. Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla.

Asunto Oy Vantaan Suviranta
Lemminkäinen Talo Oy rakentaa Asunto Oy Vantaan Suvirannan Viertolaan aivan Keravanjoen varrelle. Asunto Oy Vantaan Suviranta muodostuu kahdesta rivitalosta. Yhtiöön tulee kaksikerroksisia asuntoja 81,5-neliöisestä kolmiosta tilavaan 116-neliöiseen perheasuntoon. Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla.