Kotibongari avuksi uuden kodin etsintään

Unohda kynä ja paperi kun lähdet asuntonäytölle. Hypon Kotibongariin keräät helposti ”kukkaron” asunnoista, joita olet käynyt katsomassa tai joihin haluaisit tutustua tarkemmin. Kotibongarissa voit lisätä asunnoille kuvia, muistiinpanoja sekä ruusuja ja risuja. Mielenkiintoisimmat kotibongaukset voit tietenkin jakaa perheellesi tai kavereillesi. Oikotie.fi:llä julkaistut asunnot saat tuotua Kotibongariin näppärästi kohdenumerolla. Muiden asuntojen osalta riittää muutama klikkaus ja mahdollinen uusi kotisi on bongattuna listalla.

Hypon Kotibongari auttaa sinua myös asuntohaaveiden toteuttamisessa. Kotibongari kertoo asuntojen yleiset vertailuhinnat ja jos olet syöttänyt Kotibongariin taloutesi perustiedot, näet onko asunnon hankintaan tarvitsemasi lainamäärä taloudellesi sopiva. Uuden kodin osuessa kohdalle saat Kotibongarista lainahakemuksen liikkeelle napin painalluksella.

Hypon Kotibongari löytyy mobiilisovelluksena sekä App Storesta että Google Play Storesta. Kotibongaria voit toki käyttää myös selaimellasi.

Lähde Kotibongaamaan jo tänään!